Aug 10, 2012

Cum se simte dragostea

Stateam in cel mai gol pub din lume, cu cea mai buna bere in fata, sugand filozofic dintr-un kent prea lung. se aude acelasi cd pe fundal, cu ub40 si britney, her early version.

Nu ma apucasem inca de canasta, nu-mi luasem inca bataie la table. Ne apucasera in schimb intrebari esentiale. Cand sufletul tau e mic si rece, cand ratiunea e la fel de fixa ca si parul dat cu spuma, atunci nu poti sa nu te intrebi, nefiind totusi virgina, cum se simte dragostea?

Stiu deja ca eu sunt o experta in relatii deci

dragostea, scumpa mea O., organic, se simte printr-o stare constanta de excitatie, in prima faza. te gandesti ce v-ati face reciproc si esti horny toata. ai chef de el-sau de ea- constant, ai nevoie sa stii ca ii e dor de tine, sa stii ca ii lipsesti si ca ii ocupi mare parte din timpul pe care ar putea foarte productiv sa il foloseasca la muncit sau la invatat. dar cand esti indragostit, just fuck it.

dupa cateva luni cand vi se mai domolesc genitalele, deja ati dormit impreuna, lumea va stie de cuplu scarbos de fericit si ratiunea incepe sa-si faca iar simtita prezenta in viata voastra apar cam asa: nevoia de siguranta monotona si in continuare aceea de a fi constat unul in preajma celuilalt, plus, dupa, hai sa zicem o sticla de vin sau rom, bauta asa, ca de aniversare, si ATENTIE, asta se poate sa fie esenta dragostei, (se simte) un sentiment sfasietor, si aici ma refer la faptul ca aproape doare. fizic.; un coplesitor abandon total in fata celuilalt, presarat cu atata emotie ca ti se pisa ochii, o duiosie maxima cand va fixati unul pupila celuilalt, dilatata de alcool si lumanarea aia de cacat pusa pentru atmosfera. carer nici macar nu e parfumata.

Apoi, pentru ca totul are trei faze, inclusiv sarcina, apogeul iubirii asteia de care m-am si plictisit, ca nimeni nu stie exact care e treaba, in afara de mine, se ajunge la un atasament asa, mai casnic. sexul nu mai prea e ca la inceput. ma exprim asa ca sa dau sperante. nu, revistele nu te ajuta. nu, aproape nimic nu te mai ajuta. dar daca lipsesti o noapte de acasa, a doua zi vei reveni la fel de horny ca in primele luni. doar un pont bun. nu pot lipsi nervii pe care simpla lui prezenta fara flori in mana niciodata-vreodata- ti-i provoaca, sila cu care ii pregatesti mancare de cateva ori pe saptamana si toporul in cap , aruncat intr-un moment premenstrual, cand rodul dragostei se rahatise pe sine si nu voia jumatatea eterna sa se miste de la meciul de volei unde celulita nici nu exista.

merita, zau. numai ca, si aici e cel mai bun sfat din viata asta, la 3 luni, automat altul. sa nu ai timp sa treci prin faza 3, si nici sa nu te simti ulterior penibil ca ti-ai marturisit sentimentele alea inainte ca el sa ti dea macar o limba prin locuri secrete.

si totusi, eu de ce rezist? e simplu: fantezii multe, dese si groase. nici ei nu's sfinti, parol.

2 comments:

Joker said...

Adică învinge cine minte mai mult și mai bine sau cum?
:)
...sugerezi o înscriere la Jocuri sociale?

denkamiko said...

daca vrei...si asta, da :)